vrijdag 1 mei 2015

CLICK

Maar ook vòòrdat in  2001 die bipolaire stoornis zich bij mij openbaarde, was er tussen mijn vrouw en mij al een ander soort stoornis actief: CS-stoornis  (click -  sex – stoornis).
Waarom ze vrijwel nooit met me heeft willen vrijen, heeft mijn vrouw me nog niet laten weten. Ik ben niet vriendelijk genoeg of te lelijk, dacht ik. Te klein geschapen of misschien juist wel te groot? Wie weet, deed ik ‘het’ niet goed? Ik vroeg me af of de wil bij haar überhaupt wel aanwezig was om er samen met mij wat van te maken? Ik wilde immers maar al te graag! Het is toch iets om samen lol aan te beleven?! Of waren er misschien anderen in het spel …in werkelijkheid of in haar fantasie?

Ik opperde op een dag, dat ze misschien wel eens frigide zou kunnen zijn. Ze werd niet boos op mij, o nee, er verscheen een satanisch lachje op haar hoofd. ‘Oh neen’,ze schudde haar hoofd. Met andere woorden zegt ze me dan:
‘Jij Jee, windt me niet meer op. Naar jou toe ben ik inderdaad frigide. Maar IK BEN beslist NIET FRIGIDE. Want van sommige mannen (namen noem ik niet) kan ik vreselijk geil worden. Met hen fantaseer ik om mezelf te bevredigen. Dan word ik wel degelijk nat, hoor!’

M’n vrouw heeft altijd geweigerd, mij te zeggen welke mannen haar opwinden. Het zal 1975 geweest zijn toen ik haarzuiver aanvoelde, dat er een andere man in het spel was. Toen ik haar daarmee confronteerde, ontkende ze het. Pas na een week kwam ze me vertellen, dat het klopte wat ik voelde. Er was een click met haar collega Sjaak. Op een studieweekend discussieerden die twee heftig met elkaar over het thema ‘vreemd gaan’. Ze swingden ook lekker met elkaar. De prille romance was echter voorbij voordat die echt begonnen was. Sneu voor hun partners vonden ze het, wanneer ze met elkaar vreemd zouden gaan. Mijn vrouw en ik hadden zeker drie maanden niet met elkaar gevreeën … en plotsklaps dartelde mijn vrouw verliefd rond met die Sjaak, een tamelijk  onooglijk mannetje. ‘Maar ja, Jee, ik zei al: er was een click!’
Op een enkele uitzondering na, wil mijn vrouw niet praten over haar relatie(s) met en gevoelens voor andere mannen. ‘Ik denk, dat ik je daarmee onnodig pijn doe,’zegt ze.
Ook al doet het misschien pijn, ik vind het wel zo zuiver om hier eerlijk en open over te zijn. Mijn vrouw neemt het mij juist kwalijk, dat ik haar gezegd heb, dat ik vreemd gegaan ben en met wie. Ze had liever van niks geweten. Openheid is echter mijn devies.

Mijn vrouw heeft me lange tijd seksueel genegeerd en omdat nieuwe relaties niet zo één, twee, drie voor het oprapen liggen, masturbeerde ik nogal eens. Openheid is dan wel prima, maar ik ga geen opsomming maken van vrouwen die mijn masturbatie-fantasieën gestimuleerd hebben. Dat vind ik net iets te ver gaan.
Dat mijn vrouw zichzelf bevredigt met in haar verbeelding een andere man, vind ik vreemd.

Hallo schatje, ik ben ook nog, ik ben nooit ver bij je vandaan en ik wil het overal met je doen. Graag zelfs! Nooit zal ze het eens met mij doen. Die vrouw van mij moet toch wel een grote aversie tegen me hebben. Altijd zoekt ze in haar fantasie maar die ander op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten