vrijdag 29 december 2017

MEISJES

Toen ik nog jong was, zo ongeveer achttien jaar, wilde ik acteur worden omdat dat verreweg de beste manier was om leuke meisjes te ontmoeten. Maar tot  mijn achttiende mocht ik ook al niet mopperen over ‘de meisjes’. Mijn eerste meisje, Tonny, 8 jaar, mooi lang blond haar en een beetje klein van postuur, moest ik delen met mijn vriend René. Met zijn drieën liepen we van school naar huis en aanvankelijk deden we niets anders dan praten.  René woonde op de Mathenesserdijk en was het eerste thuis.  Op een keer liep ik alleen met Tonny van René zijn huis naar de Wallisweg waar Tonnie woonde en opeens dacht ik: ik geef haar gewoon ineens een zoen op haar mond. Maar ze vond het helemaal niet leuk; ze begon te huilen. ‘Ik ben nog veel te klein om te neuken’ zei ze, terwijl ik het daar helemaal nog niet over gehad had. Ze rende hard van mij weg naar haar huis. Dan kon ik beter ook maar naar huis gaan. Dat was mijn eerste ervaring met een beetje seks. Ik was daardoor behoorlijk uit het lood geslagen. Tonny heeft mij nooit meer lief aangekeken en ze liep voortaan samen met René een andere route naar school. Later heb ik René wel eens in de bossies zien zoenen met Tonnie maar toe was René al zeker 9 en Tonny dus ook wel zo ongeveer.
In de knikkertijd, ik was toen 11, knikkerde ik een potje met Ria van de Water, een lieve lange slungelmeid; ze was een kop groter dan ik. ‘Drie op’ zei ik’. ’Nee’ zei zij, ’Ik wil 5 op’. Okee, ik gaf haar haar zin. Ik dacht ‘Ik geef haar haar zin dan kunnen we dadelijk lekker zoenen in de bossies aan de overkant bij de tramrails……ik liet haar toen ook nog winnen  en ja hoor, we zaten binnen tien minuten in de bossies……eerst zoenen, mond op mond en dan kontje ketsen, broekjes naar beneden en hupsa….kontjes tegen elkaar bonken dat vonden we toentertijd wel het lekkerste spelletje dat er was, Ria en ik.  Ik vond Ria wel een leuk wijf maar vriendjes uit mijn straat vonden haar een lelijkerd: lang, dun en lelijk. Dat vond ik wel jammer. Ik heb het toen toch maar uitgemaakt met Ria. Ik wilde een echt lekker wijf en geen lange , dunne, lelijke slungel. Ik bleef wel met haar knikkeren. Lief deed ze nooit meer tegen mij. Ze gooide vaak knikkers naar mijn hoofd.

 Toen ik verkering met Frieda kreeg, ik was inmiddels 13, bleef ik toch nog steeds knikkeren met Ria. Frieda was een vriendin van Ria en ze deed ook soms mee met knikkeren. We deden ook soms hoelahoepen, dat was goed voor je heupen en je middel. Als Ria naar binnen moest om te eten Gingen Frieda en Ik naar de bossies van Spieckman toe om te zoenen, kontje ketsen en af en toe liet Frieda mij haar borstjes zien en mocht ik er ook aan voelen, die waren al aardig groot. Ook mocht ik soms Frieda’s kutje even aaien; dat vond ik wel heel spannend….dat voelde ik dan tintelen door mijn hele lijf. Frieda vond het zo te horen ook wel leuk. Ze was pas 13 maar ze was gelukkig veel kleiner dan Ria. En veel spannender ook. Ze durfde ook meer  dan de andere meiden. Helaas maakte ze het al snel met me uit. Ze ruilde me in voor een goser van 17.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten