maandag 13 oktober 2014

OMA & OPA (27)

Maria wist nog precies op welke avond haar nummer twee werd verwekt. Het was in ieder geval niet een avond waarop andere mannen hadden geholpen met huis. Na zo’n avond was Joop te gestresst en geïrriteerd van jaloezie en dan zat hij met een lelijke gezicht boos te wezen. Maar het was ook wel eens anders. Er waren ook avonden zonder hulp. Tja, het is haast ongelooflijk maar dan was Joop een totaal ander mens. Hij zong, schonk koffie in voor Maria en zat zo af en toe gezellig te babbelen. Als Joop en Maria dan rond de klok van elf samen waren, wist zij wel, welke kant Joop op wou. Veel meer dan normaal luisterde hij aandachtig naar wat Maria zei en ging er serieus op in. Meestal schonk Joop dan een wijntje voor haar in en nam zelf een pilsje.  ‘Maria,’ vraagt Joop dan, op zijn manier zwoel: ‘wil jij een paar lekkere stukjes oude kaas snijden?’ Lang duurde het dan niet meer of Joop kwam in actie.  Aan het aanrecht stond Maria de stukjes kaas te snijden toen Joop haar vroeg of de kaas lekker pittig was. Zachtjes legde Joop dan zijn handen op haar heupen.  Voor Maria was dat allemaal gesneden koek. Het  was zo voorspelbaar als het maar zijn kon. Joop kuste Maria in haar nek en zij wist nu al te bedenken, dat hij vervolgens wellustig naar haar borsten zou grijpen en tegelijkertijd zijn kruis tegen haar billen zou wrijven.  Het hoofdstuk ‘tongzoenen’ kwam er nu aan en als Maria iets te smerig voor woorden vond, dan was het wel tongzoenen. Ze wist nog niet helemaal zeker of dat nou alleen aan Joop lag. Misschien was het met een ander wel lekker maar dat wist ze niet want ze had tot nu toe alleen nog maar met Joop getongzoend. Maria was net klaar met het snijden van de blokjes kaas, toen Joop haar net wilde gaan zoenen. Ze draaide zich toen abrupt om en stopte Joop een stukje oude kaas in zijn mond, zodat de dreiging van Joops tongzoen even afgeslagen was. Wat stond Maria nu precies tegen in Joops tongzoen? Eigenlijk twee dingen: de grootte en de smaak  van de tong. Joop had een groot hoofd dus ook een grote tong.  Maria had maar een klein mondje en met zo’n grote tong er in wordt het nogal benauwd. Verder vond ze de tong van Joop smaken naar sigaren en dat vond ze niet echt een lekkere smaak.    
Dat gekneed in  haar borsten en gewrijf tegen haar billen: het ging haar gauw de keel uithangen; het moest nu maar eens afgelopen zijn.


Eigenlijk was er maar één dag per maand waarop Maria graag maar dan ook  heel erg graag  vrijde: de dag van haar eisprong, dan was ze zo onbedaarlijk opgewonden, dat Joop bij wijze van spreken alleen maar naar haar hoefde te wijzen of ze lag al met haar benen wijd te kronkelen. Het was op zo’n dag dat het eerste kindje van Maria en Joop in de Wattstraat werd verwekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten